a

Lorem ipsum dolor sit amet. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis biben dolor dum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Follow us on Instagram

Image Alt

Dans și mișcare conștientă

Dansul este parte din procesul terapeutic pe care l-am gândit, împreună cu art terapia, cu mișcarea conștientă și cu scrisul. Toate sunt menite să trezească în fiecare dintre noi creativitatea conectată la geniul dinăuntrul nostru. Sunt intrumente prin intermediul cărora ne reamintim despre cine suntem, pentru că toate sunt deja acolo unde trebuie să fie.

Ritmul, mișcarea, pentru mine, înseamnă abundență. Abundență de culori, de sunete, de texturi, de gesturi și descoperiri. Gestul ce se naște de nicăieri. Senzații venite împreună cu o simplă unduire de braț. Natura este matematică pură, culorile sunt în noi, matematica la fel, dar nu cea statică învățată la școală. O matematică în permanentă mișcare, expansiune, transformare, de la nimic la tot, de la o sămânță la infinit. Dacă doar am putea vedea asta. Un dans continuu în care toate se așează în curbe ce mai apoi interacționează între ele în perfectă armonie.

Say Hello